Despre Noi 2018-09-29T17:21:52+03:00

Despre BMG Amanet Complex Studentesc

Noi, echipa BMG Amanet Timisoara suntem absolut convinsi ca ati trecut macar o data in viata, pe langa sediul unei case de amanet. De cele mai multe ori salariu lunar nu este suficient, cu atat mai mult atunci cand apar situatii neplanificare care necesita cheltuilei suplimentare. Daca simtiti ca a mai ramas prea mult timp pana la urmatorul salariu, aceasta poate sa fie una dintre cele mai bune solutii de imprumut rapid. Casa noastra de amanet vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra financiare cu o echipa tanara, dar bine pregatita, care sa vina cu solutii rapide, potrivite nevoilor dumneavoastra.

Suntem o echipa tanara, cu o viziune puternica si orientati catre client.

De asemenea, va asteptam intr-un mediu prietenos si cu un personal gata sa va ajute intotdeauna cu cele mai bune sfaturi.

Atunci cand nimeni nu va poate ajuta financiar iar a face un imprumut rapid dureaza prea mult pentru a fi acordat, o casa de amanet este solutia ideala. Cu conditii mult mai avantajoase decat orice alta forma de imprumut, apeland la noi veti avea siguranta ca bunurile dumneavoastra sunt pastrate pentru mai mult timp si nu ne grabim sa le vindem unor terte persoane.

Absolut toate bunurile pe care le aduceti sunt evaluate cat mai corect de specialistii nostri bine pregatiti, astfel incat sa beneficiati de un pret avantajos.

Ziua, noaptea, in timpul saptamanii sau tarziu in noapte in zilele de week-end, ne gasiti la orice ora. Un alt motiv pentru care merita sa apelati la noi este programul deoarece serviciile noastre sunt oferite non stop. Asadar, nu mai trebuie sa depindeti de un program de lucru strict sau sa fie necesar sa reveniti a doua zi ceea ce ati fi putut rezolva chiar in aceeasi zi.

Abordarea noastra este una flexibila si orientata catre client si catre nevoile acestuia. Astfel, va puteti asigura ca aveti intotdeauna la dispozitie o casa de amanet in care puteti sa aveti incredere.

Valorile Noastre

Orientarea noastra catre client dar si capacitatea de a oferi solutii pentru fiecare dintre clientii nostri, ne-au creat pe piata imaginea unor profesionisti care cunosc in detaliu toate aspectele acestei afaceri. Desi suntem pe piata numai de un an, experienta noastra din spate este una mult mai mare. Toti angajatii nostri sunt pregatiti foarte bine pe domeniul pe care il reprezinta iar grija noastra constanta pentru a ne perfectiona si a ne informa in mod continuu pe ceea ce suntem buni reprezinta unul dintre principalele motive pentru care tot mai multi ne aleg.Puteti sa va bazati in totalitate pe noi si sa va asigurati ca bunurile dumneavoastra se afla pe maini bune. Ne asiguram ca fiecare pas al tranzactiilor pe care le faceti prin intermediul nostru sunt indeplinite in conformitate cu normele si prevederile legale. Evaluarea bunurilor se realizeaza de specialistii nostri respectand toate conditiile astfel incat sa se ofere un pret corect.

Misiunea Noastra

Este aceea de a oferi tuturor clientilor nostri posibilitatea de a apela la niste servicii de inalta calitate dar sa si beneficiati de un set complet de avantaje.
Serviciile noastre sunt create astfel incat sa vina in intampinarea necesitatilor dumneavoastra si sa rezolvati intr-un timp cat mai scurt problemele financiare.
Suntem singura casa de amanet care are cele mai mici comisioane de pe piata si care ofera cele mai bune si corecte preturi.
De asemenea, prin gama noastra variata de produse putem sa intampinam cele mai urgente situatii cu solutiile potrivite. Suntem la dispozitia dumneavoastra oricand si va oferim serviciile cele mai de calitate de pe piata.