Amanet Electronice 2018-09-29T17:02:11+03:00

Amanetam Electronice

Casa de amanet BMG amanet non stop Timisoara preia in regim de amanet sau cumpara electronice precum telefoane, laptopuri, tablete, aparate foto profesionale, camere video profesionale, console gaming, televizoare smart Tv si LCD si calculatoare precum si orice produs electronic cu o valoare de minim 500 Lei Second Hand. Pretul se stabileste in functie de model, producator, anul lansarii pe piata si gradul de uzura si de accesoriile pe care le detineti se tine cont si daca produsul prezentat are cutie factura si garantie. Amanetam sau cumparam telefoane:
-Iphone:5s,6,6s,6s Plus,7,7plus, 8,8plus,X
Telefoane
-Samsung:s5,s6,s6Edge,s7,s7Edge,s8,s8 plus,s9, s9 plus, J7,J5,J3, A5, A8, A3 etc
-Huawei: p9,p9Lite,p10,p10Lite,Mate10, Mate 10 PRo, p20,p20Pro etc
Printre telefoanele smartphone iphone, samsung si huawei sunt cele mai populare branduri de pe piata.Oferim cele mai bune preturi.Amanetam si alte marci de telefoahne precum: Xiaomi, Meizu,Oneplus,Cat,Lenovo,AllView,Blackberry,Motorola,ZTE,GooglePixel,Sony,Lg,HTC,Oppo.
Amanetam sau cumparam laptopuri cu procesor minim dual-core,i3,i5,i7,AMD A8,A6,A10.Cele mai cautate modele fiind laptopurile de gaming sau MacBook.Pretul se stabileste in functie de configuratia laptopului si de aspect.

Amanetam sau cumparam console gamig precum:
-Ps3, Ps4,Ps4 Pro, Xbox 360, Xbox One,Xbox One Go.
Pretul se stabileste in functie de configuratie, accesorii, jocuri si aspect.
Amanetam sau cumparam tablete marca Samsung,Apple,Asus,Lenovo etc.Pretul se stabileste in functie de model, anul lansarii pe piata si de aspect.
Amanetam sau cumparam aparate DSLR si camere video profesionale gen Canon, Nikon, Sony etc.Se tine cont si daca vin insotite de obiective gen nikon70-200mm F/2.9e clasa de top Vr performanta maxima si obiective canon EF85mm F/1.4isL clasa L si cele similare din clasa superioara L.Camere Go Pro Hero 3,4,5,6.
Amanetam sau cumparam calculatoare (pc) cu procesor dual-core,quad-core,i3,i5,i7.Pretul fiind stabilit in functie de generatia procesorului, hard (ssd) placa video si rami.
Amentam instrumente muzicale precum saxofon, chitara electronica, orga,pianina,clarinet,trompeta,microfoane profesionale.
Pretul se stabileste in funcite de starea produsului, model si pretul estimativ second-hand si nou.